dyqani

Miresevini ne Albital Canon shpk

Ne lidhim blerës dhe shitës në të gjithë botën, duke fuqizuar njerëzit dhe duke krijuar mundësi ekonomike për të gjithë.

Udhetimi jone nder vite


Janar 1999U themelua nga tre ortake shqiptare me vizionin dhe vullnetin per te ofruar produkte dhe sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit per kliente kryesisht institucionale si dhe kompani private ne territorin e Republikes se Shqiperise

Maj 2007Me nje eksperience 20 vjeçare ne tregun e pajisjeve IT dhe afro 10 vjeçare tashme edhe per sistemet e vezhgimit e sigurise CCTV e iP, kompania eshte orientuar vazhdimisht ne rritjen e cilesise se sherbimit per klientet e saj dhe me pasionin per te qene gjithnje te azhornuar me teknologjite e reja per te dhene zgjidhje komplekse dhe funksionale me qellim rritjen e produktivitetit te aktivitetit pikerisht te klienteve te saj ekzistues dhe potencial

Dhjetor 2014Ne kete vit AlbItal Canon behet lider ne sektorin e sigurise dhe monitorimit dhe perfundon me sukses kontrata me institucione te medha si Ministria e Drejtesise (Drejtoria e Burgjeve) ku mer furnizimin me paisje IT dhe sistemin CCTV qe u krye ne Joint Venture me kompanine RealCom ku Albital kishte 40% te kontrates.

Janar 2015Si nen kontraktor i kompanise italiane Infoteam srl per suportin tekniko-profesional te montimit te pajisjeve te gjurmimit Albital Canon zgjeroi akoma me shume gamen e njohurive dhe aftesive te veta duke ofruar nje sherbim cilesor Ministrise se Drejtesise (Sherbimit te Proves)

Dhjetor 2016Upgrade dhe mirembajtje e sistemeve IT, DataCenter OSHEE sh.a Realizuar me sukses ne bashkim operator me kompanine partnere shqiptare S&T Albania shpk dhe ate italiane Infoteam srl

Janar 2017Furnizim vendosje pajisje kompjuterike, elektronike si dhe licensat për përdorimin e programeve të sistemit të integruar për shërbimin e ri kombëtar të urgjencës (Sistemi i integruar për shërbimin e ri kombëtar të urgjencës) Nen kontraktor i kompanise italiane Infoteam srl per suportin tekniko-profesional te montimit te pajisjeve IT dhe testimit te rrjetit fizik me pajisje CISCO

Maj 2017Sistem per monitorim audio-video ne ambientet e punes, menaxhimin automatik te rradhes dhe raportim mbi performancen e Qendrave te Kujdesit ndaj Klientit te OSHEE, ky projekt u realizua ne 84 pika te shperndara ne gjithe territorin e shqiperise, projekti u realizua ne me pak se 45 dite

Janar 2018Videwall i ndertuar me 40 Monitore 55-inch te markes se njohur Dahua me ekran Samsung. Ky projekt u realizua ne bashkpunim me partnerin tone RealCom sh.p.k prane nderteses se re te OSHEE Nje projekt me keto permasa nuk eshte realizuar me pare ne ballkan.

Janar 2019Sistem per menaxhimin e rradhes ne pikat e Kujdesit ndaj Klientit OSHEE. Ky projekt u realizua me 35 pika te kujdesit ndaj klientit, me sistem qe dergon statistikat ne kohe reale. Sistemi lejon matjen e performances se operatoreve dhe shperndarjen e punes me mire ne baze te fluksit te punes

Arritje dhe Certifikime

Drejtuesit dhe ndikuesit e industrisë njohin Albital Canon shpk si një nga kompanitë më të besueshme të shitjes me pakicë në Shqipëri, duke u renditur në nivele të larta si për kënaqësinë e klientit ashtu edhe të punonjësve.

Partneret tane

Dahua
Fujitsu
Cisco
ACER
Ubiquiti
Broadcom
Symantec
ADJ
Dell
AvTech
Zebra
QNAP_LOGO_K70
Gonsin
Canon

Previous
Next

Kategori