Usb Adaptor Wireless Asus N300

2,800 L

Out of stock

Krahaso
  • Adaptor USB Wifi Asus pa tela siguron lidhjen wireless me performance te larte me kompjuterin tuaj.
  • Eshte i vogel dhe i thjeshte per tu mbajtur apo perdorur ne shume ambjente.
  • Me shpejtesi wirless 300Mbps, te tipit USB 2.0.

Additional information

Standartet   

 IEE 802.11b/g/n

Shpejtesia 

 300Mbps

Siguria 

 64/128-bit WEP, WPA, WPA2 WPA

Modeli

USB 2.0

Pershtatja

Windows 7/8/10, Linux dhe MAC OS

Permasat

7.55(H) x 15.70(W)  x 34.00 m

Kategori

Usb Adaptor Wireless Asus N300

2,800 L