ADJ Adaptor Universal 120 Watt 8 Konektore

4,200 L

In stock

Adaptor ADJ Universal Notebook 120 W – me Portë USB – Me 8 lidhje 3pin – Përzgjedhje automatike e tensionit – E zezë

Krahaso

Përfshihen 8 konektore 3 PIN

Falë konektorëve të përfshirë, furnizimi me energji elektrike është i pajtueshëm me 90% të Notebook-eve ekzistues në treg

Zgjedhja automatike e tensionit

Duke përdorur lidhësin për Laptopin tuaj, njësia e furnizimit me energji do të zgjedhë rrymën më të përshtatshme për ju që të furnizoni me energji kompjuterin tuaj

Mbrojtja nga mbingarkesa dhe qarku i shkurtër

Për të mbrojtur Laptopin tuaj nga goditja elektrike

 

  • 8 lloje të lidhësit standard për pajtueshmëri me modelet më të njohura të Notebook

Tabela e pajtueshmërisë

Konektoret

Dimensionet (mm)

Lista e përputhshmërisë

19V – D

5×3,4×1

Samsung

19V – F

5,5×1,7

Acer/Toshiba

19V – G1

5,5×2,5

Asus/HP/Acer/Compaq/Fujitsu/Toshiba/Dell/
Siemens/IBM/Lenovo/Packard Bell/Nec

20V – M

7,9×5,6×0,9

IBM/Lenovo/Packard Bell

19V – O

7,4×5,1×0,6

Dell/HP/Compaq

19V – P

4,7×1,7

Compaq/HP/Asus

19.5V – R

4,5x3x0,7

HP/Asus

20V – S

11×4,5

Lenovo

Sasia minimale për kuti: 10 cope

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu