Boje Canon CL-41 Colour

3,400 L

In stock

Krahaso
Categories: ,

Canon CL-41 C/M/Y Colour Ink Cartridge

Kjo bojë me ngjyra të lartë me prodhim 12ml siguron më shumë printime sesa ekuivalenti standard.

Rezervuari me bojë tre-ngjyra me sistemin ChromaLife100 përdoret për të shtypur dokumente me ngjyra dhe foto.

Class: Ink Cartridge
Type: Original
Color: Color
Capacity: 12.00 ml
Yield: 300 pages

Canon Pixma IP1200 Canon Pixma IP2600 Canon Pixma MP210
Canon Pixma IP1300 Canon Pixma MP100 Canon Pixma MP220
Canon Pixma IP1600 Canon Pixma MP140 Canon Pixma MP450
Canon Pixma IP1700 Canon Pixma MP150 Canon Pixma MP460
Canon Pixma IP1800 Canon Pixma MP160 Canon Pixma MP470
Canon Pixma IP1900 Canon Pixma MP170 Canon Pixma MX300
Canon Pixma IP2200 Canon Pixma MP180 Canon Pixma MX310
Canon Pixma IP2500 Canon Pixma MP190

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu