Boje Canon CLI-571Y XL Original Yellow

2,300 L

In stock

Canon CLI-571Y

Krahaso
Categories: , ,

Canon Ink cartridge CLI-571Y XL Original Yellow 0334C001 Ink cartridge

Boje canon CLI -571 Y XL Yellow

Kjo bojë e verdhë me gamë të lartë lejon presionin deri në 2 herë më shumë faqe sesa boja standarde.

Sistemi i bojës së verdhë ChromaLife100 përdoret për shtypjen e dokumenteve dhe fotove.

Me këtë boje prej 11 ml bojë mund të shtypet deri në 715 faqe dokument A4.


Type: Original

Color: Color
Capacity: 11.00 ml
Yield: 715 pages


PIXMA MG 5750,

 PIXMA MG 5751,

 PIXMA MG 5752,

 PIXMA MG 5753,

 PIXMA MG 6850,

 PIXMA MG 6851,

 PIXMA MG 6852,

 PIXMA MG 6853,

 PIXMA MG 7750,

 PIXMA MG 7751,

 PIXMA MG 7752,

 PIXMA MG 7753,

PIXMA TS 5050,

 PIXMA TS 5051,

 PIXMA TS 5053,

 PIXMA TS 5055,

 PIXMA TS 6050,

 PIXMA TS 6051,

 PIXMA TS 6052,

 PIXMA TS 8050,

 PIXMA TS 8051,

 PIXMA TS 8052,

 PIXMA TS 8053

Publikime ne Instagram

Kategori

Boje Canon CLI-571Y XL Original Yellow

2,300 L

Add to Cart