Boje Canon PG-545 XL Black

3,100 L

In stock

Boje Canon PG-545 XL Black MG2520
Krahaso
SKU: 8286B001 Category: Tags: , , , , ,

Kjo boje e zeze ne formatin Extra Large siguron nje numer te larte faqesh te printuara me mprehtesi dhe jetegjatesi te madhe ne formatin A4.

Perputhshmeria :

 • PIXMA iP2850
 • PIXMA iP2855
 • PIXMA MG2450
 • PIXMA MG2455
 • PIXMA MG2550
 • PIXMA MG2550 S
 • PIXMA MG2555
 • PIXMA MG2555 S
 • PIXMA MG2950
 • PIXMA MG2950 S
 • PIXMA MG2955
 • PIXMA MG3050
 • PIXMA MG3051
 • PIXMA MG3052
 • PIXMA MG3053
 • PIXMA MX495
 • PIXMA TR4550
 • PIXMA TR4551
 • PIXMA TS205
 • PIXMA TS305
 • PIXMA TS3150
 • PIXMA TS3151

Additional information

Marka

Canon

Modeli

PG-545XL

Ngjyra

Zeze

Pesha

15ml

Numri Faqeve

-400

Publikime ne Instagram

  No access token

Kategori

Boje Canon PG-545 XL Black

3,100 L

Add to Cart