Canon 719 Toner Black

11,200 L

In stock

Krahaso
SKU: 3479B002 Categories: , Tags: , ,

Canon 728 Toner Cartridge

Toner origjinale Canon siguron rezultate dhe jetëgjatësi

Tipi: Standard cartridge

Ngjyra: zeze

Kopje: 2100 A4

 

 Modelet e printerit qe pershtatet:

I-Sensys LBP251dw

 I-Sensys LBP252dw

I-Sensys LBP253x

 I-Sensys LBP6300dn

 I-Sensys LBP6310dn

 I-Sensys LBP6650dn

 I-Sensys LBP6670dn

I-Sensys LBP6680x

 I-Sensys MF411dw

 I-Sensys MF416dw

 I-Sensys MF418x

 I-Sensys MF419x

 I-Sensys MF5840dn

I-Sensys MF5880dn

 I-Sensys MF5940dn

 I-Sensys MF5980dw

 I-Sensys MF6140dn

I-Sensys MF6180dw

Publikime ne Instagram

    Instagram has returned invalid data.

Kategori

Canon 719 Toner Black

11,200 L

Add to Cart