Canon 728 Toner Black

10,100 L

In stock

Canon 728

Krahaso

Canon 728 Toner Cartridge

Toner origjinale Canon siguron rezultate dhe jetëgjatësi

Tipi: Standard cartridge

Ngjyra: zeze

Kopje: 2100 A4

 

Modelet e printerit qe pershtatet:

i-SENSYS MF4870,

 i-SENSYS MF4410,

 i-SENSYS MF4450,

 i-SENSYS MF4570,

 i-SENSYS MF4430,

 i-SENSYS MF4550,

 FAX-L170,

 i-SENSYS MF4890,

 i-SENSYS MF4730,

 FAX-L410,

 i-SENSYS MF4780,

 i-SENSYS MF4750,

 FAX-L150,

 i-SENSYS MF4580,

 i-SENSYS MF229dw

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu