Canon Kartuçë me bojë ngjyrë Magenta CLI-581 XL M

2,100 L

In stock

Krahaso
SKU: 2050C001 Category: Tag:

Canon Kartuçë  CLI-581 XL M është një fishek me bojë Magenta , Printerat Canon ofrojnë printim  dhe paraqitje të përsosur me ngjyra të pigmentuara. Janë të përshtatshme për shtypjen e fotografive profesionale si dhe dokumenteve.

Prodhuesi:     Canon
Class:               Ink Cartridge
Lloji:                 Original
Ngjyra:            Magenta
Faqe:                466 faqe

Boja mund te perdoret dhe me modelet e meposhtem:

Canon Pixma TR7550 Canon Pixma TS6250 Canon Pixma TS8152
Canon Pixma TR8550 Canon Pixma TS6251 Canon Pixma TS8250
Canon Pixma TS6100 Canon Pixma TS705 Canon Pixma TS8251
Canon Pixma TS6150 Canon Pixma TS8150 Canon Pixma TS9150
Canon Pixma TS6151 Canon Pixma TS8151 Canon Pixma TS9155

Publikime ne Instagram

Kategori

Canon Kartuçë me bojë ngjyrë Magenta CLI-581 XL M

Canon Kartuçë me bojë ngjyrë Magenta CLI-581 XL M

2,100 L

Add to Cart