Cante Laptopi Rivacase 15,6″

2,300 L

In stock

Çantë Laptopi Rivacase 8037 -per te gjithe modelet 15.6 inch – Numri i xhepave të përparmë: 1 – Dorezë mbajtëse – Rrip i ndryshueshem ne gjatesi – Ngjyra e zeze

Krahaso
  • Cante Laptopi Rivacase 8037
  • Per te gjithe modelet 39.6 cm (15.6 “)
  • E perbere me material shume cilesor poliester
  • Xhep i jashtem per aksesore, per ruajtjen e dokumenteve, dhe kabllove
  • Doreza e mbajtjes
  • Rripi eshte i ndryshueshem ne gjatesi
  • Ngjyra e zeze
  • Ngjyra e sipërfaqes Monokromatike
  • Permasta e produktit 420 mm x 55 mm x 290 mm

Kategori

Cante Laptopi Rivacase 15,6"

2,300 L

Add to Cart