Cooler Master Liquid Lite 120 CPU Cooler

7,100 L

In stock

VENTOLA MASTER LIQUID LITE 120

Krahaso
SKU: MLW-D12M-A20PW-R1 Category: Tags: , ,

VENTOLA MASTER LIQUID 120
Me tubin e saj rezistent ndaj ngërçit dhe stilin e tij të zi matt, MasterLiquid Lite 120 është një dizajn origjinal i freskët Master dhe hyrje tërheqëse në ftohjen e lëngshme. Besueshmëria, performanca dhe funksionimi i qetë sigurohen nga pompa unike e shpërndarjes së dyfishtë dhe dizajni i Ventoles ofron balanc ajrore 120 mm, është e lehtë të instaloni në sistemet më të fundit Intel ose AMD dhe radiatori 120 mm përshtatet pothuajse në të gjitha shasitë e PC.

Një ftohës i lehtë per tu  instaluar, i thjesht  dhe montohet për sistemet Intel dhe AMD, pothuajse në të gjitha Modelet e kasave Adaptohet.

Specifikimet :

CPU SOCKET: LGA2066, LGA2011-v3, LGA2011, LGA1366, LGA1151, LGA1150, LGA1155, LGA1156, LGA775, AM4, AM3+, AM3, AM2+, AM2, FM2+, FM2, FM1
MAIN SYSTEM DIMENSIONS: 62 x 62 x 36.4 mm / 2.4 x 2.4 x 1.4 inch
MAIN SYSTEM POWER CONNECTOR: 4-Pin
WATERBLOCK DIMENSIONS: 80.3 x 76 x 42.2 mm / 3.2 x 3.0 x 1.7 inch
PUMP MTTF: 70,000 Hours
PUMP NOISE LEVEL: < 8 dBA
PUMP CONNECTOR: 3-Pin
PUMP RATED VOLTAGE:12 VDC
PUMP LOAD CURRENT: 0.3A
PUMP POWER CONSUMPTION: 3.96W
RADIATOR DIMENSIONS: 157 x 119.6 x 27 mm / 6.2 x 4.7 x 1.1 inch
RADIATOR MATERIAL: Aluminum
FAN DIMENSIONS (L X W X H): 120 x 120 x 25 mm / 4.7 x 4.7 x 1 inch
FAN SPEED: 650-2000 RPM (PWM) ± 10%
FAN AIRFLOW: 66.7 CFM (Max)
FAN AIR PRESSURE: 2.34 mmH2O ± 10%
FAN MTTF: 160,000 Hours
FAN POWER CONNECTOR: 4-Pin (PWM)
FAN RATED VOLTAGE: 12VDC
SERIES: MasterLiquid Lite
COOLER TYPE: Liquid Cooler
RADIATOR SIZE:120

Kategori

master liquid 120

Cooler Master Liquid Lite 120 CPU Cooler

7,100 L

Add to Cart