Mbajtese HDD Dell Server 2.5 Gen14

4,900 L

In stock

Dell DXD9H GEN14 2.5 “mbajtese HDD” për modelet DELL POWEREDGE

Krahaso
SKU: DXD9H Category:

Dell DXD9H GEN14 2.5 “mbajtese HDD” për modelet DELL POWEREDGE

Perputhshmeria:

Kjo mbajtese është plotësisht i perputhshme me serverat Dell PowerEdge Gen 14 dhe mban HDD ose SSD, SATA ose SAS 2.5 “, përfshirë, por nuk kufizohen vetëm në:

 • PowerEdge R440
 • PowerEdge R540
 • PowerEdge R640
 • PowerEdge R740
 • PowerEdge R740XD
 • PowerEdge R840
 • PowerEdge R940
 • PowerEdge R940XD
 • PowerEdge C6420
 • PowerEdge T440
 • PowerEdge T640

Kategori

Mbajtese HDD Dell Server 2.5 Gen14

4,900 L

Add to Cart