Flash Disk 128GB Kingstone USB 3.1 DT100G3/128GB

3,000 L

In stock

Kapaciteti 128 GB – Shpejtësia maksimale e leximit: 130 MB / s – Ndërfaqja USB 3.0 Type-A (USB 3.1 Gen 1) – I pajtueshëm me USB 2.0

Krahaso
  • Dizajn pa kapak
  • USB 3.0 Type-A (USB 3.1 Gen 1)
  • Kapaciteti 128 GB.
  • I pajtueshëm me USB 2.0

Flash Disk 128 GB Data Traveller 100 G3 USB 3.0 nga Kingston është një pajisje portative për ruajtjen e kujtesës flash dhe transferimin e dokumenteve, prezantimeve, muzikës, videove dhe më shumë. Ndërtuar me një ndërfaqe USB 3.0 Type-A, e cila njihet gjithashtu si USB 3.1 Gen 1, Data Traveller 100 G3 përmban shpejtësi leximi deri në 130 MB / s dhe është i pajtueshëm me USB 2.0. Si një alternativë ndaj kapakut të lehtë për t’u humbur, lidhësi i tij USB Type-A mbrohet nga një mekanizëm rrëshqitës që e mbulon atë kur disku nuk është në përdorim.

DT 100 G3 është i pajtueshëm me Windows 8, 7 (SP1),Vista (SP1 ose SP2), XP (SP3), Mac OS X v.10.6.x, Linux v.2.6.x.

 

Additional information

Brand

Kingstone

Kapaciteti

128 GB

Shpejtësia

130 MB / s Leximi

Nderfaqja

USB 3.1 / USB 3.2 Gen 1 (5 Gb/s)

Konektoret

USB Tipi-A

Sistemi operimit

Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Mac OS (v. 10.12.x+), Linux (v. 2.6.x+), Chrome™ OS

Kategori

Flash Disk 128GB Kingstone USB 3.1 DT100G3/128GB

3,000 L

Add to Cart