Hard Disk T7 Touch 1TB SSD Samsung MU-PC1T0K/WW

34,900 L

In stock

Hard Disk i jashtem SSD T7 Touch Samsung-1TB-USB 3.2
Krahaso
  • SIGURIA FINGERPRINT: SSD me sigurine fingerprint dhe password.
  • RUAJTJE E SHPEJTE: Lexon deri ne 1,050 MB/s, shkruan deri ne 1000 MB/s.
  • PERPUTHSHMERIA NE SHUME PAISJE: T7 Touch eshte i pajtueshem me PC, Mac, paisje Android.
  • DRITAT LED: T7 Touch përmban një shesh LED që ndriçon për t’ju mbajtur të informuar për atë që SSD po bën me një shikim të shpejtë. Dritat LED ndizen dhe fiken dhe rrotullohet gjatë transferimit të të dhënave.

Additional information

Brand

Samsung

Tipi i produktit

Hard Disk

Teknologjia

I jashtem

Seria

T7

Kapaciteti

1 TB

Nderfaqet

USB 3.2 Tipi C

Shpejtesia e leximit

1050 MB/s

Shpejtesia e shkrimit

1000 MB/s

Siguria

Mbrojtja e fjalëkalimit
Njohja fingerprint

Përputhshmëria

Windows 7
Mac OS X 10.10
Android

Kategori

Hard Disk T7 Touch 1TB SSD Samsung MU-PC1T0K/WW

34,900 L

Add to Cart