HP Multipack HP 932 XL / 933 XL

11,000 L

In stock

Krahaso
SKU: C2P42AE Category: Tag:

HP Multipack ngjyrë e zezë / ngjyrë e kaltër / ngjyrë magenta / ngjyrë e verdhë , 1 kartuçë me bojë HP 932XL + 3x kartuça HP 933XL

Mund te perdoren dhe ne modelet e printerave si meposht:
Officejet 6700 , Officejet 6700 Premium , Officejet 6600 , OfficeJet 6100 ePrinter H611a ,OfficeJet 7110 Wide Format ePrinter , OfficeJet 7610 e-All-in-One , OfficeJet 7612 e-All-in-One , OfficeJet 7510A All-in-One

Kategori

HP Multipack HP 932 XL / 933 XL

HP Multipack HP 932 XL / 933 XL

11,000 L

Add to Cart