Kabell USB Adj Transmetues & Ushqyes BK

2,000 L

In stock

Kabëll USB për pajisje APPLE – Gjatësia 1.5 metra – Black – Elite Line

Krahaso
SKU: 110-00082 Categories: , Tags: , , , , , , , , ,

Kablloja 8-pin në USB 2.0 ju lejon te lidhni iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPod touch 6 ° gen, iPad Mini 4, etj me portat USB te kompjuterit , tabletit për sinkronizimin dhe karikimin në të njëjtën kohë.

Transmetues Data & karikues per Apple me cilësi të lartë, me mbeshtjelles najloni dhe me konektore metalik.

Praktik dhe shume funksional

Gjatesia e kabellit 1.5 m

Pajisja e aprovuar për produktet Apple, siguron performancë optimale

Additional information

Brand

ADJ

Perdorimi

Kavo sinkronizimi dhe karikimi

USB

2.0

Pajtueshmeria

iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPod touch 6° gen, iPad Mini 4,

Gjatesia kavos

1.5 m

Ngjyra

E zeze

Kategori

Kabell USB Adj Transmetues & Ushqyes BK

2,000 L

Add to Cart