Klonues Hard DISK ADJ

4,500 L

In stock

ADJ AH01T  stacion i dyfishte HDD qe mund te mbaje SATA HDD .5'' dhe 3.5'' USB 3.0 High Speed - me funksion klonimi HDD te perfshire  - Ngjyre e zeze

Krahaso
SKU: 120-00014 Category: Tags: ,

 

USB 3.0

I pajisur me USB 3.0 per transferimin e të dhenave me shpejtesi te lartë 

Clone function

Lexon dy HDD SATA,gjithashtu klonon/ruan një HDD

 

With operation LED indicator

 Indikatori LED ju lejon të monitoroni funksionimin e pajisjes

 

SPECIFIKIMET  TEKNIKE 

  • Ky stacion i dyfishtë mund të përdoret për të lexuar dy SATA HDD dhe për të klonuar ose ruajtur një HDD
  • Ndërfaqe USB 3.0 me shkallë transferimi deri në 5Gbps (max)
  • Compatible me USB 2.0 me shpejtësi të lartë (480 Mbps), USB 1.1 me shpejtësi të ulët (1.5 Mbps)
  • Compatible me hard disqet 2.5 “SATA (deri në 1TB) , 3.5” SATA (deri në 3TB)
  • Indikator LED për funksionet
  • Sistemi operativ Winows 7 , Windows 8 , Windows 8.1 , Windows 10 , Mac OS 9.1 , Linux 2.4.X
  • Kapaciteti HDD : deri ne 8TB

Publikime ne Instagram

    No access token

Kategori

Klonues Hard DISK ADJ

4,500 L

Add to Cart