Laptop Asus Eee-Pc 1001PXD 10.1 Win7 Start Edition

12,500 L

In stock

Krahaso

Asus PC Eee ™ Seashell Mund te shkoni kudo dhe pa zen vend shum ne canten tuaj , duke e perdorur  deri në 8 orë * jetëgjatësia e baterisë me procesorin e ri Intel Atom N455 Teknologjia ASUS Super Hybrid Engine akordon kompjuterin tuaj Eee ™ për efikasitet optimal të energjisë.

   Model  Asus Eee-Pc 1001PXD
   Procesor   Intel® Atom™ N455 Processor
   RAM   1 GB DDR3 (max 2gb)
   Hard Disk   250GB 5400 HDD
  Wireless Data Network WLAN 802.11 b/g/n@2.4GHz
Bluetooth V2.1+EDR(Optional)
  Camera 0.3 MP Camera
  Audio  Hi-Definition Audio CODEC
High Quality Speaker
High Quality Mic
  Interface 1 x VGA Connector
2 x USB 2.0
1 x LAN RJ-45
1 x Audio Jack (Headphone/Mic-In)
1 x Card Reader : SD/ SDHC/ MMC
  Battery 4 hrs* , 3 cell, 2.2Ah/cell, 23Whr
8 hrs* , 6 cell, 2.2Ah/cell, 48Whr

Publikime ne Instagram

Kategori

Laptop Asus Eee-Pc 1001PXD 10.1 Win7 Start Edition

Laptop Asus Eee-Pc 1001PXD 10.1 Win7 Start Edition

12,500 L

Add to Cart