Printer Epson LQ-690

103,000 L

Out of stock

Printer Epson LQ-690

Krahaso
SKU: C11CA13041 Category: Tags: ,

Printeri EPSON LQ-690 ka siguri të lartë dhe përshtatet në mënyrë të përsosur për shfrytëzim në dyqane, zyra mjekësore, zyra postare, banka e kinema. Në biznes dhe industri, ky printer përdoret për printimin e faturave, etiketave dhe protokolleve. Printeri është i pajisur me interface paralele ose me lidhës USB. Printeri bardh e zi me matriks pikësh, ka 24 gjilpëra dhe 80 kolona.

Model LQ-690
Number of Columns Per Line 106 (10CPI), 127 (12CPI), 159 (15CPI), 181 (17CPI), 212 (20CPI)
Print Speed 220 (Letter Quality) cps, 496 (Draft) cps, 529 (High Speed Draft) cps
Number of Pins 24
Connection Port Bi-Directional Parallel, USB 2.0
Dimensions 480 x 370 x 210mm
Weight 6.8kg
Depth 370mm
Width 480mm
Height 210mm

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu