Mach Power Tastiere Gaming USB IT-GMUK06

3,400 L

In stock

Krahaso
  • Tastierë me ndriçim LED shumëngjyrësh, me mënyra të ndryshme ndriçimi, të gjitha të rregullueshme.
  • Tastet multimediale lehtësojnë menaxhimin e muzikës ose ndriçimin LED të tastierë, mund të luani muzikë, të rregulloni volumin, të hapni një shfletues ose të ndryshoni ndriçimin.
  • Tastiera është projektuar në mënyrë ergonomike.
  • Plug & Play, ju duhet vetem të lidhni kabllon USB me kompjuterin tuaj, nuk nevojiten drejtues ose CD shtesë.
  • I përputhshëm me sisteme të ndryshme operative.
  • Struktura e veçantë e bën atë rezistent ndaj lëngjeve dhe pluhurit.

Additional information

Brand

Mach Power

Numri i tasteve

104 taste + 10 multimediali

Materiali

ABS

Modaliteti i drites

3 ngjyra

Plug & Play

Kavo

1.5 m

Permasat e produktit

480 x 190 mm

Ngjyra

E zeze

Kategori

Mach Power Tastiere Gaming USB IT-GMUK06

3,400 L

Add to Cart