Mbajtese universal video projektori NILOX

3,600 L

In stock

Krahaso
SKU: CECA-SPV-1001 Categories: ,

Mbajtese universal projektori montohet ne tavan ideal për projektuesit më të zakonshëm. Ideale për klasa, dhoma takimesh, hotele, bare dhe restorante, ndër të tjera.

Karakteristikat:

  • Lloji i montimit: Tavan
  •  Materiali: Steeleliku Rregullueshme
  •  Gama e rregullimit të lartësisë: 430 – 650 mm
  •  Këndi i kthesës: 10 °
  •  Këndi i pjerrësisë: -15 – 15 ° Menaxhimi i kabllove
  •  Kapaciteti maksimal i peshës: 20 kg
  • Ngjyrë: argjendi.

Kategori

Mbajtese universal video projektori NILOX

3,600 L

Add to Cart