Multifunksion Laser Printer Xerox B225

31,200 L

In stock

Krahaso
SKU: B225V_DNI Categories: , Tags: , , , ,

Printera shumëfunksionalë bardh e zi të projektuar për biznese të vogla dhe të mesme, këta printera lazer shumëfunksionalë ofrojnë shpejtësi, dhe besueshmëri. Me kontrolle të personalizueshme dhe printim të mbrojtur me PIN, nuk ka qenë kurrë më e lehtë për të maksimizuar potencialin e kompanisë suaj.

Additional information

Model

B225V/DNI

Description

Xerox B225 A4 34ppm Wireless Duplex Copy/Print/Scan PS3 PCL5e/6 ADF 2 Trays Total 251 Sheets

Standard functions

Copy, Print, Scan

Print speed

up to 34 ppm

Duty cycle

Up to 30,000 images/month

Connectivity

Ethernet 10/100 BaseTX, Hi Speed USB 2.0 (Type B), Wireless 802.11 b/g/n

Two-sided output

Standard

Mobile Printing

Apple AirPrint™, Mopria® Print Service, Chromebook, Wi-Fi Direct

Scan

B&W and colour scanning up to 1200 x 1200 dpi B&W, 600 x 600 dpi color
Flatbed scanner with ADF

Scan speed

A4 Mono: 23 sides per minute, Colour: 7 sides per minute

ADF Paper Input Capacity Up to

50 pages 75 gsm bond.

Document size

Letter/Legal A6 – A4 (105 x 148 mm) to (216 x 356 mm)Scan to email, FTP, network or USB connected computer, Windows network folder

Scan File Formats

PDF (regular, secure, archival PDF/A), TIFF, JPEG

Main Tray

Up to 250 sheets, 75 gsm; A4/Letter, A5, A6, JIS B5, Oficio, Statement, Executive, Folio, Legal and custom sizes:
98 x 148 mm to 216 x 356 mm

Manual Feed Slot

1 sheet of 75 gsm; A4/Letter, A5, A6, JIS B5, Oficio, Statement, Executive, Folio, Legal, Hagaki, DL, C5, B5,
7 3/4 in, 9 in, 10 in envelopes, and custom sizes: 98 x 148 mm to 216 x 356 mm

Paper Output

150 sheets of 75 gsm paper, face down, automatic two-sided printing available

Automatic Document Feeder

Up to 50 sheets 75 gsm; sizes from A6 SEF (105 x 148 mm) to Legal
(216 x 356 mm)

Kategori

Multifunksion Laser Printer Xerox B225

31,200 L

Add to Cart