Printer HP Color LaserJet Pro CP5225n

98,900 L

Out of stock

Krahaso
SKU: CE711A Category: Tags: , ,
Mbuloni të gjitha nevojat tuaja për printim të biznesit me ngjyra nga kartolina dokumentet e medha, me këtë printer të gjithanshëm dhe të përballueshëm për desktop A3. Merrni cilësi superiore të shtypjes me toner HP ColorSphere, shpejtësi të madhe dhe lehtësi përdorimi, me besueshmëri të pakrahasueshme.

Karakteristika

Trajtoni të gjithë shtypjen e biznesit tuaj me këtë printer të përshtatshëm, të gjithanshëm me ngjyra A3.

Ky printer i gjithanshëm me ngjyra A3 ju lejon të shtypni dokumente të përditshme biznesi, projekte me format të gjerë dhe materiale të marketingut të përballueshme, në shtëpi. Shtypni me lehtësi në lloje të ndryshme letre: të thjeshtë, premium dhe shkëlqim, me tabaka letre të zgjerueshme.

Shtypni lehtë në lloje të ndryshme letrash – të thjeshtë, premium dhe shkëlqim – me tabaka letre të rregullueshme. Printeri mbështet madhësitë nga 3 në 5 deri në 12 deri 18 në dhe pesha deri në 220 g / m².

Përdorni vlerësuesin e kostos së printimit HP — të disponueshme në softuerin e përfshirë HP Print View — për të krahasuar koston e shtypjes së brendshme kundrejt një dyqani kopjimi.

Arritni prodhim të vazhdueshëm me cilësi të lartë me tonerin HP ColorSphere në një sërë dokumentesh biznesi.

Krijoni prodhim me cilësi të lartë falë tonerit HP ColorSphere dhe HP ImageREt 3600. Arritni rezultate të qëndrueshme me shpejtësi deri në 20 ppm të zezë dhe me ngjyra A4. Merrni një faqe të parë në më pak se 18 sekonda nga modaliteti me energji të ulët me Teknologji Instant-on.

HP ImageREt 3600 është teknologji për rezolucion imazhi që krijon ngjyra të qetë, imazhe të mprehta dhe tekst të qartë. Fishekë origjinalë HP me toner HP ColorSphere ofrojnë rezultate të qëndrueshme, të cilësisë së dyqanit për shtypjen e zyrave profesionale.

Arritni rezultate të qëndrueshme me shpejtësi deri në 20 ppm dhe një faqe të parë në aq shpejt sa 14.5 sekonda.

Me kohën e ngrohjes së Teknologjisë Instant në modalitetin me energji të ulët është deri në 50% më i shpejtë. Në fakt, puna juaj e shtypjes mund të përfundojë përpara se shumë printera të fillojnë të shtypin.

E thjeshtë për t’u përdorur, shpërndarë dhe mirëmbajtur me një panel kontrolli intuitiv dhe furnizimet e zëvendësuara lehtësisht.

Lehtë për t’u përdorur dhe mirëmbajtur me një panel kontrolli intuitiv dhe furnizime të thjeshta për t’u zëvendësuar. Shijoni lidhjen e gjithanshme me USB 2.0 me shpejtësi të lartë dhe ndarjen e lehtë të punës.

Qasni teknologjinë, shërbimet, zgjidhjet dhe mbështetjen që ju nevojitet për të menaxhuar dhe rritur biznesin tuaj me HP Total Care.

Additional information

Marka

HP

Modeli

CE711A

Tipi Printerit

Color, Laser

Tipi Letres

A3, A4, A5, Leter

Numri Faqeve

20 ppm

Rezolucioni

600 dpi

Duty Cycle

75,000 faqe

Processori

540 MHz

Ram

192 MB

Pesha

40.9 kg

Ngjyra

Bardhe, RGB, Zeze

Nderfaqe/Porta

RJ45 Port (10/100/1000Mbps), USB

Sistemi‎‎‎ Operimit

MacOS, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Server

Pesha e Letres

60 g/m² – 220 g/m²

Konsumi Energjise

<440W

Kategori

Printer HP Color LaserJet Pro CP5225n

98,900 L