Router wireless Dual-band 4ANTENNE TENDA

4,300 L

In stock

Tenda eshte nje nder markat me te njohura ,e profilizuar ne paisjet teknologjike te nivelit te larte.Design i ri in me 4 antena eshte i perkryer per ambientet e shtepise suaj pasi ofron mbulim te larte ne shpejtesine maksimale.

 

  • WIFI Router inteligjent Dual-Band
  • Antena – 5dBi drejtohet nga te gjitha anet
  • Dual-Band (2.4GHz & 5GHz)
  • 2 Porta Gigabit Ethernet (WAN / LAN)
  • I aksesueshem ne App store dhe Google Play
Krahaso
SKU: AC6 Category: Tags: , ,
  • Sinjal shume i forte – Sistemi me i fundit i antenave ku perfshihen 4 antena te jashtme qe mundesojne shpejtesine me te larte edhe ne distanca te largeta
  • Performance e larte –  Shpejtesi deri ne 1167 Mbps cka mundeson perdorim te vazhdueshem ne cilesine me te mire
  • Mbulim maksimal – perhapje ne gjithe shtepine tuaj pa ngecje te sinjalit.Ky model eshte i perkryer edhe per siperfaqet e medha
  • Design unik – Forma e vecante e pajisjes e ben ate me modern dhe te qendrueshem
  • Aksesim me ane te WIFI – Aktivizim/caktivizim automatik sapo behet lidhja me wireless per te reduktuar uljen e konsumit te energjise

Kategori

Router wireless Dual-band 4ANTENNE TENDA

4,300 L

Add to Cart