Webcam Trust Trino HD Video

5,800 L

In stock

 • Trino HD Video Webcam
 • USB 2.0
 • 8 Megapixel
 • 1280 x 720 Video
 • Mikrofon
Krahaso
SKU: 18679 Category: Tags: , , , ,

Trino HD Video Webcam

 • Rezolucioni: 3200 x 2400
 • Rezolucion statik 1280 x 720
 • Formati i videos: 24bit RGB
 • Shpejtësia e kapjes së imazheve [fps]: 30
 • Lidhje me USB
 • Butoni i mbylljes ON/OF
 • Kendi rrotullimit: 52°
 • Gjatesia e kabllove: 143 cm
 • Kamera për kompjuter , është një pajisje e cila ka madhësi të vogël, dizajn unik dhe përshtatet në çfardo ambienti që ju punoni.
 • Mund të përdoret për zyrë, dhoma për konferenca.

Kategori

Webcam Trust Trino HD Video

5,800 L

Add to Cart