Western Digital SSD 500GB USB 3.1

16,300 L

In stock

Hard Disk Western Digital SSD 500GB USB 3.1

Krahaso
SKU: WDBMCG5000ABT  Category: Tags: , , ,
Hard Disk i jashtem Western Digital 500GB SSD , me një mbrojtës prej gome për të duruar lëkundje edhe kur disku është i lidhur.
Ka një kabllo të integruar për transportueshmëri të përshtatshme. 2.5x më shpejt sesa disqet më të lëvizshëm me performancë deri në 500MB / s

Hard disk i jashtem SSD 500GB USB 3.1 SanDisk


Punon me kompjuterë dhe Mac, me programe automatike rezervë të përfshirë për Windows dhe pajtueshmëri për Makinerinë Time

Additional information

Marka

Western Digital

Hard Drive

500 GB, SSD

Nderfaqe/Porta

USB

Sistemi‎‎‎ Operimit

MacOS, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Server

Ngjyra

Zeze

Kategori

Western Digital SSD 500GB USB 3.1

16,300 L

Add to Cart